Wat we doen

Ervaring in combinatie met persoonlijk contact en klantgerichtheid staan bij ons centraal. Wij streven ernaar een betrouwbare zakelijke en technische partner te zijn waarop u kunt vertrouwen. Hieronder in beeld gebracht wat we doen.

Kranen

Kraansystemen tot 250 ton kunnen door ons worden voorzien met testgewicht. Testgewichten boven de 250 ton zijn ook mogelijk maar betreft maatwerk. Informeer naar de mogelijkheden, wij denken graag met u mee.

 

 

 

Liften

Wij hebben inmiddels ruime ervaring opgedaan door het leveren van dienstverlening van gekalibreerde testgewichten op het gebied van liften omdat hier de oorsprong ligt. Met name bij nieuwbouw projecten en modificatie.

Roltrappen / rolpaden

Onze testgewichten zijn zodanig ontworpen dat deze tevens geschikt zijn voor het testen van roltrappen en rolpaden.

 

 

Weegbruggen

Als onderdeel van een verplichte periodieke keuring is de kalibratie van een weegbrug van belang. Ook hierin voorziet onze dienstverlening. Hiervoor hebben wij M1 gecertificeerde ijkgewichten ter beschikking.

 

Constructies

Op locatie van opdrachtgever kunnen wij onze dienstverlening m.b.t. constructies uitvoeren. Tevens hebben wij op onze bedrijfslocatie voldoende ruimte waarop wij met behulp van mobiele kranen testen kunnen uitvoeren. Het vervoer van de te testen constructies kunnen wij indien gewenst ook verzorgen.

 

 

image

Vloeren / balkons

Vloeren en balkons kunnen ook belast worden bij bijvoorbeeld veiligheidsproeven.

image

Decor en podiumlift/-helpers

Bij beproeven van verstelbare podiums en/of decorliften, denk aan theaters, kunnen wij in het nodige voorzien (maatwerk).

 

 

Hellingproef / stabiliteitsproef

Voor het uitvoeren van een hellingproef en/of stabiliteitsproef hebben wij compacte testgewichten ter beschikking.

 

 

Offerte op maat?

Klik hier!