Dienstverlening (inter)nationaal

Werkgebieden

Enerzijds is er de afdeling ‘Algemene werkzaamheden’ waarbij wij vooral met de liften- en roltrappenbranche in aanraking komen. Ons wagenpark is dermate uitgerust om nagenoeg elke uitdaging in de bouw aan te kunnen. Ook kunnen wij in de meeste gevallen, bijvoorbeeld bij een calamiteit, testgewichten achterlaten.

Anderzijds is er de afdeling ‘ProSpec’. Deze naam is een combinatie van ‘Projecten’ en ‘Speciale opdrachten’ waaronder de meeste opdrachten vallen. Grotendeels komt deze afdeling in aanraking met hef- en hijsinstallaties, weegbruggen,  hellingproeven en constructies.

Beiden krijgen van ons een optimale inzet voorafgaand, tijdens en na de werkzaamheden, maar laten andere accenten zien in de uitwerking. Zo is een bouwplaats een vast gegeven waarbij plaats en tijdstip van inzet vaak hand in hand gaan terwijl een test of keuring aan boord van een schip de nodige flexibiliteit vereist in de planning doordat de ETA van een schip weleens kan wijzigen.

image

Werkvoorbereiding

Onze afdeling werkvoorbereiding gaat eerst aan de slag met het zoeken naar een technische oplossing. Daarna zal een passende aanbieding worden gedaan.

Zodra de opdracht definitief is zal afdeling werkvoorbereiding in samenspraak met de opdrachtgever, Certificerende Instelling en andere belanghebbenden vóór aanvang van de werkzaamheden in kort beraad gaan. Tevens vindt er, indien noodzakelijk, een werkbezoek plaats zodat daarna het project op de juiste manier van start kan gaan. Indien noodzakelijk of gewenst kan aanvullend voor complexe werken een projectplan gemaakt worden.

 

Mogelijkheden

Met onze dienstverlening met gekalibreerde testgewichten zijn wij inmiddels meer dan 25 jaar werkzaam in de volgende branches:

• Bouw
• Industrie
• Offshore
• Maritiem
• Petrochemie
• Cleanrooms

Overige branches zijn uiteraard bespreekbaar. Neem hiervoor contact met ons op, wij denken graag met u mee!

Offerte op maat?

Klik hier!